דברים טובים באים לאט, זה בטוח נכון לגבי בישול בשר. בישול ארוך עושה הרבה דברים טובים לבשר. הוא מאפשר לבשר להפתח, להשתחרר, להתרכך ולהוציא טעמים עסיסיים ומיוחדים שיעשירו כל סיר וקדירה.
  • שוקיים עוף טרי

    38.00 ₪ לק"ג
  • כנפיים עוף

    18.00 ₪ לק"ג
  • שוקיים הודו

    45.00 ₪ לק"ג
  • שוק ברווז

    85.00 ₪ לק"ג
  • עופיונים

    55.00 ₪ לק"ג
  • חזה אווז

    120.00 ₪ לק"ג
  • זר עגל חלב

    268.00 ₪ לק"ג
  • צוואר עגל חלב

    148.00 ₪ לק"ג
  • שוק אווז

    85.00 ₪ לק"ג
  • זנב שור טרי

    98.00 ₪ לק"ג
  • גרון הודו

    30.00 ₪ לק"ג
  • מוח בקר

    198.00 ₪ לק"ג
  • שומן אווז

    58.00 ₪
  • אסאדו עגל חלב

    128.00 ₪ לק"ג