ספגטי בולונז שילדים אוהבים
  • 15 דקות
  • דרגת קושי: קל
  • סוג בישול: בישול

מצרכים:

  • 500 גרם בשר בקר טחון טרי של מיטנט
  • 500 גרם פסטה
  • 1\2 בצל קצוץ דק
  • 4 עגבניות אדומות טריות מרוסקות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 5 עלי בזיליקום טריים ונקיים
  • כף סוכר
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר. לאחר שהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה לכ7 דק בישול על אש בנונית. לאחר מכן מסננים ומניחים את הפסטה בצד עם .מעט שמן זית ומערבבים כדי שלא תדבק ועוברים להכנת הרוטב

הכנת הרוטב נעשית בסיר נפרד, מוזגים רבע כוס שמן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השום והבצל הקצוץ עד להזהבה. מערבבים היטב את הרסק עגבניות עם כוס וחצי מים רותחים ומוסיפים יחד עם העגבניות המרוסוקת.

לבשל את הרוטב כ7 דק על אש בינונית לבחוש מידי פעם כדי למנוע היווצרות גושים. להוסיף את הבשר הטחון לרוטב לכ3 דק בישול עם מלח ופלפל ולערבב היטב. חוזרים אל הפסטה שהמתינה בצד מפזרים אותה לסיר עם הרוטב תוך כדי ערבוב.  משאירים על אש בנונית למשך כ10 דקות ומידי .פעם בוחשים ומוסיפים את העלי הבזיליקום

זהו, נשאר להגיש לילדים שלכם את הספגטי בולונז הטעים ביותר שאי פעם יצא לכם.

בתאבון משף בהישרדות

אהבתם? ספרו לנו איך יצא לכם! :)