דברים טובים באים לאט, זה בטוח נכון לגבי בישול בשר. בישול ארוך עושה הרבה דברים טובים לבשר. הוא מאפשר לבשר להפתח, להשתחרר, להתרכך ולהוציא טעמים עסיסיים ומיוחדים שיעשירו כל סיר וקדירה.
  • כתף מרכזי טרי (מספר 4)

    98.00 ₪ לק"ג
  • שריר מוזה (מספר 8) טרי

    98.00 ₪ לק"ג
  • צלעות בקר אונטרייב (מספר 2 )

    88.00 ₪ לק"ג
  • סטייק טלה מכתף לבישול

    120.00 ₪ לק"ג
  • גולש טלה

    138.00 ₪ לק"ג
  • גולש עגל

    95.00 ₪ לק"ג
  • צלי כתף מספר 5 (פוליקה)

    98.00 ₪ לק"ג
  • צוואר טלה מפורק

    168.00 ₪ לק"ג
  • אוסובוקו עגל

    98.00 ₪ לק"ג
  • כתף טלה מפורק

    158.00 ₪ לק"ג
  • כתף טלה שלם

    128.00 ₪ לק"ג
  • צוואר עגל

    78.00 ₪ לק"ג
  • שפונדרה ללא עצם

    98.00 ₪ לק"ג
  • מכסה הצלע

    89.00 ₪ לק"ג
  • שווארמה הודו

    73.00 ₪ לק"ג
  • צוואר טלה שלם

    120.00 ₪ לק"ג
  • אוסובוקו טלה

    110.00 ₪ לק"ג
  • לשון בקר קפוא

    80.00 ₪ לק"ג
  • עוף שלם

    26.00 ₪ לק"ג
  • חזה ברווז

    118.00 ₪ לק"ג
  • עוף ללא עצם

    55.00 ₪ לק"ג
  • ברווז שלם

    68.00 ₪ לק"ג
  • אווז שלם

    68.00 ₪ לק"ג
  • כרעיים עוף טרי

    38.00 ₪ לק"ג