בשר טלה נחשב לבשר משובח עם טעמים וניחוחות נפלאים. בשר הטלה הוא בשר ורסטילי מאוד ומאפשר מגוון רב של מאכלים. הבשר יחסית רזה עם אחוזי שומן נמוכים וניתן להכנה בצורות שונות -מבשר נא (קרפצ'יו), על הגריל, בתבשיל או בישול קדירה.

אצלינו בשר הטלה מיוצר מטלאים מוכלאים, גידול פרטי, לא אוסטרלי ולא מרינו. שחיטה שלנו, פירוק שלנו. אלו הן הסיבות שבשר הטלה שלנו נחשב למשובח ביותר ובפרט שבגידול הטלה מגיע עד 80 קילו ולא למעלה מזה.