בשר בקר ללא ספק המלך של מוצרי הבשר. הדרך להשיג בשר בקר איכותי היא למעשה לדאוג לבקר מאז שהוא צעיר - שעות מרעה, תזונה בריאה, אור ואוויר, רפת מרווחת ופיקוח צמוד - אלו הדברים שמאפשרים לייצר את הבקר הטוב ביותר שכמובן נמצא אצלינו.
  • שניצל וינאי

    150.00 ₪ לק"ג
  • צלי כתף מספר 5 (פוליקה)

    98.00 ₪ לק"ג
  • שריר מוזה (מספר 8) טרי

    98.00 ₪ לק"ג
  • סינטה בלאק אנגוס

    218.00 ₪ לק"ג
  • נתח קצבים עבה

    178.00 ₪ לק"ג
  • נתח קצבים דק

    168.00 ₪ לק"ג
  • חטיפי אסאדו

    95.00 ₪ לק"ג
  • דנבר קאט
    ק"ג

    דנבר קאט

    200.00 ₪ לק"ג
  • נתח אנטריקוט מיושן פרימיום

    198.00 ₪ לק"ג
  • סטייק אנטריקוט מיושן פרימיום

    198.00 ₪ לק"ג
  • אנטריקוט פריים ריב מיושן 30 יום

    200.00 ₪ לק"ג
  • אנטריקוט בלאק אנגוס מיושן ומשוייש

    280.00 ₪ לק"ג
  • גוש סינטה עגלה פרימיום

    168.00 ₪ לק"ג
  • סטייק סינטה עגלה פרימיום

    168.00 ₪ לק"ג
  • פילה בקר

    248.00 ₪ לק"ג
  • כתף מרכזי טרי (מספר 4)

    98.00 ₪ לק"ג
  • פאלש פילה (פילה מדומה מספר 6)

    98.00 ₪ לק"ג
  • רולדה

    150.00 ₪ לק"ג
  • אוסובוקו עגל

    98.00 ₪ לק"ג
  • צלעות בקר אונטרייב (מספר 2 )

    88.00 ₪ לק"ג
  • גולש עגל

    95.00 ₪ לק"ג
  • בריסקט חזה בקר

    98.00 ₪ לק"ג
  • אסאדו בקר

    79.00 ₪ לק"ג
  • שפונדרה ללא עצם

    98.00 ₪ לק"ג