- 2 דקות
- דרגת קושי: קל
- סוג בישול: בישול
אנחנו מטבלים את הנתחים ועושים בשבילכם את העבודה חשוב לציין שהנתחים שאנחנו מתבלים הם נתחים טריים מהפירוקים שלנו מרמת הגולן ואנחנו לא מוסיפים שום תוספת לתיבול אנחנו מתבלים את הנתח ב- פפריקה מלח פלפל עלי דפנה טוסקנה וטימין ואז סוגרים בוואקום שיקבל את הטעמים של התיבול שלנו.
פשוט וקל, בחרו מרשימת הנתחים המתובלים שלנו איזה נתח בא לכם לבשל
- צוואר טלה מפורק מעצם
- כתף טלה מפורק מעצם
- בריסקט חזה עגלה
- רולדה עגלה
- אונטרייב עגלה
- אסאדו עגלה
פותחים את הוואקום לאחר שספג את הטעמים של התיבול שלנו בנתח, שמים את הנתח המתובל במגש/תבנית ומכסים.
2.5 שעות בתנור על ה-160 וזהו נשאר לכם רק לפרוס את הנתח והתוצא וואו אתם תתאהבו, בתאבון!
תגובות למתכון