- 30 דק
- דרגת קושי: קל
- סוג בישול: בישול
מצרכים:
- 1 ק"ג נתח סינטה
- 1.5 כף חרדל חלק
- 3 שיני שום
- רבע כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1 ק"ג תפו"א קטנים לבנים (מבושלים במים רותחים עם כף מלח- 20 דק').
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות.
לוקחים את נתח הסינטה ועושים חריצים בשביל להכניס את השום לשם.
בקערה נפרדת לוקחים חרדל, מלח, פלפל שחור גרוס ושמן זית, מערבבים הכל ביחד. מתבלים את הסינטה ונותנים מסאז' טוב לנתח.
לוקחים את התפו"א כשהם מצוננים מעט ונותנים להם מעיכה קלה, שמים בתבנית עם זילוף שמן זית מלח ופלפל (אפשר לשים קצת טימין, רוזמרין או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים קצוץ) ולפזר מעל.
מכניסים את התבנית עם התפו"א מתחת לרשת, ושמים את נתח הסינטה על הרשת ל20-25 דק' (דרגת עשייה מדיום).
(אחרי 10 דק' לערבב את התפו"א).
שהכל מוכן וגמור מוציאים את נתח הסינטה לקרש חיתוך ונותנים מנוחה כ-5 דקות.
פורסים דק את הנתח ומגישים לצד תפו"א.
בתאבוןJ
תגובות למתכון