נתח קצבים דק

188.00 ₪ לק"ג
מועדון 178.60 ₪ לק"ג הצטרף ללא עלות

* שדות חובה

188.00 ₪ לק"ג
ק"ג

*המשקל והמחיר הסופי יקבעו בשקילה לפרטים נוספים

אחד המוצרים המומלצים ביותר (נקרא גם רוטפלייש) נתח זה עם עוצמת הטעם המשמעותית ביותר מבין חלקי הבקר. דל בשומן ועסיסי ביותר. בשר נדיר היות ובבקר שלם ניתן להשיג משקל של כקילו עד קילו וחצי ממנו. בעבר הקצבים היו שומרים את הנתח הזה לעצמם ומכאן שמו - נתח קצבים. מקור הנתח הוא הסרעפת של הפרה המשמש לנשימה, זהו למעשה שריר שעובד 24 שעות שעות ביממה. נתח זה נמכר בעוביים שונים ומתאים לשיפודים, לסטייקים במחבת, בגריל או להקפצה.

תנאי שימור

אנחנו ב Meat Net משקיעים מאמצים רבים על מנת שהבשר שלנו יצא מאיתנו ויגיע אליכם בטמפרטורה הנכונה. אנו אורזים את כל האריזות באריזת וואקום, זה מאפשר חיי מדף ארוכים יותר והגנה טובה יותר על המוצר. ניתן להשאיר את הבשר במקרר למשך עד 5 ימים לפני הכנתו או לאחסן אותו במקפיא מיד עם קבלת המשלוח. במידה ואתם מתכוונים לשמור על הבשר במקפיא עד לשימוש - מומלץ להזמין את המוצרים שהם קפואים, אך לא חובה. בבשר הקפוא אנו משתמשים במכשיר מיוחד שמקפיא את הבשר במהירות (שוק פריזר). זו טכנולוגיה ייחודית שמאפשרת לבשר לשמור על הטריות שלו ולהאריך את חיי המדף כך שכאשר תבשלו אותו תוכלו ליהנות מבשר עם טעם עשיר. אגב, אנו ממליצים להפשיר את הבשר במקרר ולא בחוץ.
משלוחי הבשר שלנו ב- Meat Net יוצאים בתיקים טרמיים ייעודיים! אנו החברה היחידה בארץ שמייצרת ומייבאת תיקים טרמיים מיוחדים ויוקרתיים המאפשרים שמירה על טריות הבשר במהלך המשלוח. התיק המיוחד שלנו הוא רב פעמי ותוכלו להשתמש לשימושים רבים.

משלוחים בקירור ואזורי משלוח

כל משלוחי הבשר המהירים שלנו יוצאים מצוננים ובתוך תיק שומר קור מיוחד. התיק התרמי הוא בייצור וייבוא מיוחד שלנו, הוא מאפשר לבשר לשמור על הטמפרטורה שלו למשך עד 4 שעות מרגע שהוא יצא מהחנות. אגב, התיק רב פעמי כך שתוכלו להשתמש בו לכל צורך של העברת מזון או סתם לים.

איזורי המשלוח שלנו:

בשלב זה אנו מגיעים ל: אבן יהודה, בניציון, בצרה, הוד השרון, הרצליה, כפר סבא, נתניה, צור משה, צפון תל אביב, קדימה / צורן, רמת השרון, רעננה, תל מונד

השקית המיוחדת שלנו:

איך תדרגו את המוצר?
  כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
rank